Distanskurserna under sommaren/Distance courses during summer

Våra distanskurser kommer tillsammans med kvällskursen under sommaren att ingå under vår ordinarie dagverksamhet.

För mer information kontakta vår expedition på 090- 16 41 48

Uppstart för nya elever som ska läsa distanskurser samt invigning av vårt nya DistansCentrum kommer att ske under hösten. Mer information kommer.

Nya anmälningar till distansstudier och kvällskurs görs från augusti via vår expedition.

Trevlig sommar!

During the summer our distance courses will be included into our daily activities. For more information, please contact our office at 090-16 41 48.

New students for distance courses will start in the autumn. In the autumn we will also open our new distance centre. More information about that will come.

New applications for distance studies and the evening course can be made in August.

Have a nice summer!

Hade du nytta av informationen?
(4 röster)

Anne Kiviniemi
Viva komvux/sfi
Umeå kommun

mejl

Föregående nyhet
Vuxenexpeditionen
info.vivakomvux@umea.se

Sidan granskad av Conny Forsström

2015-06-25

Komvux är Umeå kommuns egen vuxenutbildning. Vi har behöriga och närvarande lärare. Vår målsättning är att på ett flexibelt sätt erbjuda behörighetsgivande och kompetenshöjande utbildning för vuxna. Vi hjälper dig att utvecklas efter din förmåga.