Ungdomsingången

Umeå fritid unga välkomnar nya unga medarbetare

Tobias Ekman arbetar som fritidsledare på Athena fritidsgård på Ersboda, med att bland annat vara i cafeterian samt att planera och genomföra verksamhet tillsammans med ungdomar. Tobias jobbar gärna med sport och musik.

Tina Widmark arbetar som fritidsledare på Athena fritidsgård på Ersboda, med att bland annat vara i cafeterian, tjejgård på måndagar, samt att planera och genomföra verksamhet tillsammans med ungdomar. Tina jobbar gärna med fotboll och pyssel.

Josefin Olofsson arbetar i Café Hamnen på hamnmagasinet, med att bland annat betjäna kassan, baka och laga mat. Josefin kommer även att medverka som inspiratör under hamnmagasinets teckningsworkshops under våren.  

Sofia Jonsson arbetar i Café Hamnen på hamnmagasinet, med att bland annat betjäna kassan, möta upp ungdomar samt baka och laga mat.  

Stephen Boateng arbetar som fritidsledare på Ålidhemsgården, och är bland annat ansvarig för Ålidhemsgårdens spontanfotboll.

Sarah Vestin (saknas på bild) arbetar som fritidsledare på Sjöfrugården på Tomtebo.

Hade du nytta av informationen?  
(27 röster)

Sidan granskad av Jimmie Schmoranz

2012-02-20 17.15

På www.umea.se/ung har vi samlat information och länkar för att du som ung lättare ska kunna få hjäp och hitta den information du söker