Torpet

För föräldrar

Som förälder är du alltid välkommen till Sävar fritidsgård. Titta förbi och säg hej eller stanna en stund på en kopp kaffe eller te.

Sävar fritidsgård bedriver öppen verksamhet för ungdomar, framförallt högstadieungdomar, det betyder att ungdomar i åldern 13–17 år är välkomna att delta i verksamheten.

På fritidsgården arbetar vuxen och ansvarsfull personal med verksamheten som är en del av Umeå fritid. Vi jobbar aktivt för att ungdomarna ska få påverka vad vi ska ha för verksamhet/ aktivitet/arrangemang under kvällar och helger.

Om du som förälder känner oro för ditt barn eller andras barn är du mer än välkommen att kontakta oss så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig.

Det går bra att ringa till oss för att höra om just ditt/dina barn är på fritidsgården. Du kan även ringa till fritidsgården på kvällen som hjälper dig vidare vid behov: 090-16 40 23

Hade du nytta av informationen?
      (33 röster)

- All verksamhet på markplan

- Handikapptoalett

- Djurförbud

- Tobaksförbud

- Alkohol- & drogförbud

Sidan granskad av Gerda Berglund

2018-10-22

På www.umea.se/ung samlar vi information och länkar för att du som är ung i Umeå kommun lätt ska kunna få hjälp och hitta den information du söker.