Ungdomsingången

Vad händer på sommarlovet 2015?

10 juni till 20 augusti är det sommarlov för många barn och ungdomar i Umeå.

I kalendern här nedanför hittar du aktiviteter och evenemang som kommunen, föreningar och ungdomar arrangerar. Vet du om något kul som inte finns med i kalendern? Skicka in ditt tips! Instruktion finns i högerspalten.

Kalender

Hade du nytta av informationen?  
(104 röster)

Skicka tips till lovkalendern:

Kommunen samarbetar med evenemangskalendern "Allt om Västerbotten". Bidra med tips till kalendern via www.alltomvasterbotten.se. Läs där hur du skapar ditt eget konto och dina evenemang. Evenemang granskas innan de visas i kalendern.

Visas även här

Evenemang du skapar via alltomvasterbotten.se visas också på kommunens webbplats och här i lovkalendern. Skapa evenemang under skollov i kategorin "skollov".

Vad händer med tidigare tips?

Tips som du har lämnat i kommunens tidigare evenemangskalender kommer successivt att läggas över till alltomvasterbotten.se, om de inte redan finns där. Det gäller evenemang som genomförs fram till och med 31 juli. Från och med genomförandedatum 1 augusti måste du själv skapa ett nytt evenemang via alltomvasterbotten.se.

Läs om evenemangskalender på nytt sätt

Har du tankar om sidan?

Vi tar tacksamt emot förbättringsförslag via formuläret:Bild med säkerhetsfråga

Sidan granskad av Soleil IT

2015-06-23 08.39

På www.umea.se/ung har vi samlat information och länkar för att du som ung lättare ska kunna få hjäp och hitta den information du söker