Om oss
Förskolan Stengärdan ligger på Sandbacka, ca 2 km från Umeå centrum, mitt i ett bostadsområde med radhus och lägenheter.

Förskolan har en egen utegård i anslutning till en av Umeås lekpaker. Vi har promenadavstånd till två större skogsområden, Gammliaskogen och I-20 området. 200 meter från förskolan ligger Sandalidens skola med barn från förskoleklass till årskurs tre. På skolan finns en fotbollsplan/skridskobana som vi använder. Vid skolan finns även en fågeldamm som vi sommartid ofta besöker.

Bussförbindelserna till Umeås olika stadsdelar är bra.

Hade du nytta av informationen?
(36 röster)
Öppettider
Förskolan kan ha öppet mellan kl 06.30-18.30 om det behövs. Just nu har vi öppet kl. 6.30-17.45
Om du som förälder har andra behov, kontakta förskolechef.
Arne Nylander
Antal avdelningar 4
Åldersindelat Nej
Närhet till skog/natur Ja
Idrottslokal, bollplan, isbana Nära
Bibliotek Nej
Elevhälsa Nej
Grönsaksland Nej
Kompostering Nej

Sidan granskad av

Emmeli Bodlund

2013-01-22 09.27

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.