Välkommen till Förskolan Smöret!
Utemiljö Smöret sommar

Förskolan Smöret ligger i stadsdelen Östra Ersboda och har fem avdelningar, Klippan, Kojan, Idet, Grottan och Lyan.

Vi arbetar åldersindelat. Det innebär att Kojan, Idet och Lyan är avdelningar med yngre barn. Klippan och Grottan är avdelningar med äldre barn.

Vi arbetar för att barnen ska känna sig trygga och känna glädje att komma till oss. Vi lägger stor vikt på barnens språkutveckling.

Vi vill att barnen på vår förskola ska få lekfulla upplevelser av matematik inne och utomhus.

Obs! Planeringsdagar den 29-30 september. Förskolan stängd.

Den 29-30 september har Smörets personal Planeringsdagar och Förskolan är stängd. Dessa dagar måste föräldrar ordna barntillsyn själva.

Vi önskar alla våra barn och föräldrar en riktigt härlig sommar med mycket bad och sol!

Personalen på Smöret och förskolechef Kerstin Renström

I fokus

Planeringsdagar 29-30 sept.

Personlen har Planeringsdagar den 29 och 30 september. Förskolan är stängd under dessa dagar.

Ny förskolechef

Vi hälsar Åsa Hernell välkommen som ny förskolechef för Förskolan Pilbacken och Förskolan Smöret fr o m 4 augusti 2014- läs mer här

Knapp för länk till blogg
Förskolan Smöret
Södra Slevgränd 2 A

Sidan granskad av

Solveig Elisabet Lindqvist

2014-06-25 12.44

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.