Välkommen till Förskolan Smöret!
Utemiljö Smöret sommar

Förskolan Smöret ligger i stadsdelen Östra Ersboda och har fem avdelningar, Klippan, Kojan, Idet, Grottan och Lyan.

Vi arbetar åldersindelat. Det innebär att Kojan, Idet och Lyan är avdelningar med yngre barn. Klippan och Grottan är avdelningar med äldre barn.

Vi arbetar för att barnen ska känna sig trygga och känna glädje att komma till oss. Vi lägger stor vikt på barnens språkutveckling.

Vi vill att barnen på vår förskola ska få lekfulla upplevelser av matematik inne och utomhus.

I fokus

Chatta med Barnombudsmannen

När: Torsdagen den 24 april kl 10-11.
Tema: Rätten att må bra

Läs mer om Umeå kommuns stöd till barn och unga med psykisk ohälsa
www.umea.se/psykiskohalsa

Förskolan är stängd för utvärdering 16 juni 2014

Knapp för länk till blogg
Förskolan Smöret
Södra Slevgränd 2 A

Sidan granskad av

Britt-Inger Norberg

2014-03-10 11.47

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.