En vecka fylld med utställningar och uppträdanden

Kontakta Midgårdsskolan

Midgårdsskolan

Besöksadress: Regementsområdet/Umestan

Under vecka 6 fylls skolans lokaler med utställningar och uppträdanden av elever från de estetiska programmen dans, musik samt estetik och media. Samtliga är öppna för allmänheten och även media och Umeås niondeklassare är inbjudna till separata visningar.

Februari är en händelserik månad för eleverna på de estetiska programmen. De visar alla upp sina slutarbeten i form av uppträdanden och utställningar.

Dans och musik

Föreställningen ”En sista chans” är dans- och musikelevernas slutprojekt och innehållet har skapats av alla eleverna gemensamt. Arbetet med projektet har pågått sedan i höstas och är något som eleverna sett fram emot under deras tre år på skolan. Utifrån olika stämningsord har de 65 eleverna skapat en varierad föreställning och nu får de en sista chans att stå på scenen i skolans regi.

"En sista chans" har premiär tisdag 6/2 kl 19.00 och visas även onsdag respektive torsdag 7-8/2 kl 19.00.

Estetik och media

Eleverna från estetik och media visar upp resultatet av deras gymnasiearbete i form av en slututställning med temat "Oceaner".  Utställningen startar med vernissage i Gröna rummet tisdag 6/2 kl 14.00 och visas fram till och med fredag 9/2 kl 13.00

Senare under våren kommer även inriktningarna bild och teater att redovisa sina slutprojekt.