Lyckad FN-dag

Kontakta Midgårdsskolan

Midgårdsskolan

Besöksadress: Regementsområdet/Umestan

Tisdagens aktion för FN och mänskliga rättigheter blev en fullträff! Över 125 elever, personal och besökare fotade sig med de globala mål de själva önskar uppmärksamma. Allt under hashtaggen #fnskola, #globalgoals #mänskliga rättigheter.

Samtliga bilder finns att se på under FN-föreningens instagramsida @fnmidgardlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Besöket av Alexander Gabelic, ordförande FN-förbundet, var även det uppskattat och lyckat. Alexander imponerades av elevernas driftighet och inställning samt personalens kunnande. Midgårdsskolan har här fått en god ambassadör som gärna besöker oss igen.

Under dagen gästades skolan av Sveriges radio och det inlägget går att lyssna på i sin helhet via sverigesradio.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs även tidigare inlägglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster om FN-skolan.