Välkommen till infokväll på Midgårdsskolan

midgardsskolan@umea.se
Bild

Torsdag 18 januari kl. 18.00-20.30 bjuder vi in till infokväll. Under kvällen får du som ska välja till gymnasiet möjlighet att besöka oss och få mer information om skolan och våra utbildningar samt träffa våra ambassadörer och lyssna på musik i vår cafeteria.

Under kvällen kommer våra gymnasieprogram att hålla två informationspass (samma information ges vid båda tillfällena) där du har möjlighet att få veta mer om programmet samt ställa frågor till både lärare och elever. Informationspassen startar kl. 18.50 samt kl. 19.50 så du har möjlighet att besöka två av våra program under kvällen.

För gymnasiesärskolan håller vi endast ett informationspass kl. 18.50. Det ges då information om våra program HRB samt AHV (Hotell, restaurang och bageri / Administration, handel och varuhantering).

Övriga aktiviteter på skolan

Utöver informationspassen kommer våra gymnasieprogram att finnas tillgängliga och ha mässbord utanför vår aula. Elever och lärare finns på plats för din skull för att du ska kunna få tid att prata med dem samt få en inblick i vad de arbetar med på programmet.

Du kommer också att ha möjlighet prata med våra studie- och yrkesvägledare samt besöka vårt bibliotek och köpa fika i vår cafeteria.

Varmt välkommen till oss på Midgårdsskolan!

Datum: 18 januari 2018
Plats: Midgårdsskolan