För dig som vårdnadshavare

Forslundagymnasiet

Besöksadress: Forslunda 1

Bild

Vi som arbetar på Forslundagymnasiet tycker att det är viktigt att du som vårdnadshavare känner dig delaktig i hur ditt barn har det i skolan. Därför är du är alltid välkommen till oss med frågor och funderingar.

Om du har frågor som rör studier kan du börja med att kontakta klassens mentor eller vår rektor. Du kan också höra av dig till vår elevhälsa som består av kurator, sjuksköterska, specialpedagog samt studie- och yrkesvägledare. Kontaktuppgifter till all personal på skolan hittar du på sidan Kontakta oss.

I arbetet med att främja närvaro är skolan ytterst restrektiv med att bevilja ledighet från undervisningen. Vi har som policy att inte bevilja ledighet vid nationella prov.

Här kan du läsa om Forslundas rutiner och riktlinjer samt blanketter som rör skolan och undervisningen.

Senast uppdaterad: 27 september 2018
Publicerad: 1 juni 2017