Studenten 2018

21 aug - 23 aug
forslundagymnasiet@umea.se

Tisdag 12 juni 2018 är det skolavslutning på Forslundagymnasiet. Utspringet sker
kl. 11.00 från långsidan på skolbyggnaden.

Läsåret 2017/18 går nu mot sitt slut och för våra avgångselever väntar den stora dagen –Studenten! Föräldrar, syskon, släkt och vänner är varmt välkomna att ta emot sina ungdomar på skolgården efter vår avslutningsceremoni och betygsutdelning.

Allmän information

Allt fler elever firar studenten med champagnefrukost. Vi vill göra er uppmärksamma på att även avslutningsdagen är en skoldag och att alkohol inte är tillåtet. Eleverna informeras om att berusade studenter inte får delta i avslutningsceremonin. Alkohol kommer att beslagtas. Vi vill att skolavslutningen ska bli en glad och minnesvärd dag för alla.

Hjälp era ungdomar att hålla reda på examensbeviset. Det är det enda originalbetyg de får och bör betraktas som en värdehandling.

Tis 12 juni

Skolavslutning för avgångseleverna
08.45 Fotning
10.00 Avslutning. Samling i gymnastiksalen. Föräldrar är välkomna att delta i gymnastiksalen, övrig släkt och vänner hänvisas att medverka vid utspringet.
11.00 Utspring.

Transport och parkering

Det är en hektisk trafiksituation och mycket begränsat med parkeringsplatser i närheten av skolan. Vi rekommenderar därför er som har möjlighet att lämna bilen hemma.

Studentflak

Färdväg: Det är samma slinga som gäller i år som förra året dvs Järnvägsallén - ÖK - Storgatan - V. Strandgatan och avsläpp vid Rådhusparken.

Tänk på att trafik i östlig färdriktning på Skolgatan inte får svänga vänster in på V Esplanaden, därför är Storgatan alt. Vännäsvägen att föredra för att komma rätt in på slingan.

Obs! Var noga med att det syns att ni är långsamtgående fordon (speciellt på 60-väg).

Mer information om studentflak finns härlänk till annan webbplats (länken går till Polisens webbplats om studentflak) och härlänk till annan webbplats (länken går till Trafikverket).

Datum: 21 augusti 2017 - 23 augusti 2017
Kontakt: 090-16 41 60 forslundagymnasiet@umea.se