Kontakta Umeå Musikskola

Umeå Musikskola

Folknytt, från förskoleklass till och med årskurs 3

Folknytt riktar sig till alla barn i förskoleklass t. o.m åk. 3 som är intresserade av att lära sig spela svensk folkmusik. Under årets gång lär vi oss tillsammans spela olika instrument inom den svenska folkmusiken. Vi kommer även uppträda tillsammans med andra folkmusikgrupper. Inga förkunskaper krävs och
instrument går att hyra via Umeå Musikskola.

Folknytt tar inte in fler elever i dagsläget då gruppen är full. Du kan skicka in en ansökan via vår anmälningsblankett för att anmäla intresse för framtida kurs.

Måndagar: helgrupp 17:00-17:40, sal B1104 Midgårdsskolan

Tisdagar: information kommer snart

Lärare: Ishar Olmo och Gerard Alís Raurich
Kontakt: Ishtar Olmo ishtar.olmo@umea.se

Ansökan

I anmälningsblankettenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster söker du efter aktuell kurs. Klicka därefter på välj och sedan på gå vidare.
Om du redan deltar i kurser för enskild undervisning i instrument eller sång kan du avgiftsfritt delta i ensemble och gruppundervisning.
Läs mer om hur ansökan går till genom att klicka här.

Senast uppdaterad: 21 september 2018
Publicerad: 11 september 2018