Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Kontakta Södra Ålidhemsskolan F–9

Södra Ålidhemsskolan F–9
E-post:

Besöksadress: Lärarstråket 1

Varmt välkomna till informationsmöte om att börja förskoleklass hos oss på Ålidhemsskolan.

Datum: 23 januari

Tid: 18:30-19:30

Plats: Förskoleklassens lokaler på Södra Ålidhemsskolan

Du får se lokalerna, höra om vår undervisning, träffa pedagoger och rektor samt förstås tillfälle att ställa frågor. Vi ses!

Till dig som ska börja åk 6 ht 2019 - Varmt välkommen på öppet hus

Datum: 23 januari

Tid: 17.00-18.15

Plats: Södra Ålidhemsskolan

Biblioteket samt fritidsgården har öppet och det blir underhållning på torget. Åk 8 kommer att ha lektioner som besökare är välkomna att titta in på.

Södra Ålidhemsskolan är en växande och dynamisk F–9-skola med engagerad och kompetent personal och elever från många olika kulturer. Skolbyggnaden är ny, ljus och fräsch. Skolan är en del i ett kultur- och resurscentrum för hela området och den fina utemiljön inspirerar till lärande och lek i alla åldrar. Vi strävar efter ett identitetsstärkande och språkutvecklande arbetssätt och samarbetar med universitetet i ett språkutvecklingsprojekt och med El Sistema för ett utökat musicerande bland våra elever.