Anpassa text

Du kan själv bestämma hur texten på en webbplats ska anpassas . Inställningarna gör du själv i rutan nedan eller via din webbläsare och ditt tangentbord. De inställningar du gör sparas till dess att du själv ändrar dem igen.

Så gör du ändringar direkt i din webbläsare

Ändra teststorlek via Ctrl-tangenten och mushjulet
Håll ner Ctrl-tangenten på tangentbordet och snurra på mushjulet (fungerar på de flesta webbläsare)

Ändra teststorlek via webbläsarens menyer
Internet Explorer Välj Visa och därefter Textstorlek.
Netscape Navigator Välj Visa och därefter öka- eller Minska teckensnitt.
Firefox Välj Visa och därefter Textstorlek. Du kan också använda Ctrl-tangenten tillsammans med + eller -
Opera Välj Visa och därefter Zoomfaktor. Du kan också använda tangenterna + och -.

Så gör du ändringar via inställningsrutan

Textstorlek

Teckensnitt

Radavstånd

Hade du nytta av informationen?
(35 röster)

Röbäcks skola
Stenhuggarvägen 2
904 40 Röbäck

Sidan granskad av

Britt-Inger Norberg

2011-03-29 09.26

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.