Fridhems skolvärdar finns till för dig

Skolvärdarna har funnits på Fridhem sedan ett par år tillbaka och arbetar främst i korridorerna. Deras uppgift är att försäkra att skolan är en trygg och trevlig miljö för alla elever.

Fridhemsgymnasiet ska vara en trygg plats där eleverna trivs och kan ha roligt tillsammans. Det är grunden för skolvärdarnas arbete. Till oss kan du komma om du till exempel vill prata om livet eller ha sällskap till matsalen. Vi finns här för dig.

Mike
Mike är den skolvärd som jobbat längst på oss. Att peppa elever till att plugga mer för sin egen skull är viktigt för honom som skolvärd. Annars gillar han att träna, skriva poesi, spela schack och musik. Det är till Mike du hör av dig om du vill uppträda på cafeteriascenen.

Om du har frågor, funderingar eller bara vill snacka en stund - tveka inte att ta kontakt med oss. Vi finns här för er!

Vi ses!

Hade du nytta av informationen?
(34 röster)

Träffa skolvärdarna

Våra skolvärdar:

• Mike
  • Johan
  • Danielle

Våra skolvärdar finns till för dig som elev! Om du vill prata med oss så hittar du oss antingen i korridorerna eller i vårt rum bredvid aulan.

Du kan också nå oss på telefonnummer 070-672 92 95.

Sidan granskad av

Maria Hedberg

2012-11-28 16.11

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.