Fridhems skolvärdar finns till för dig

Skolvärdarna har funnits på Fridhem sedan ett par år tillbaka och arbetar främst i korridorerna. Deras uppgift är att försäkra att skolan är en trygg och trevlig miljö för alla elever.

Fridhemsgymnasiet ska vara en trygg plats där eleverna trivs och kan ha roligt tillsammans. Det är grunden för skolvärdarnas arbete. Till oss kan du komma om du till exempel vill prata om livet eller ha sällskap till matsalen. Vi finns här för dig.

Om du har frågor, funderingar eller bara vill snacka en stund - tveka inte att ta kontakt med oss. Vi finns här för er!

Vi ses!

Hade du nytta av informationen?
(35 röster)
Träffa skolvärdarna

Daniell Andersson

Khadouja Tarcouni

Om du vill prata med oss så hittar du oss antingen i korridorerna eller i vårt rum bredvid aulan.

Du kan också nå oss på telefonnummer 070-382 00 46.

Sidan granskad av

Maria Hedberg

2014-09-01 10.31

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.