Hej alla elever i årskurs 4-6. På onsdagskvällar mellan klockan 18.00 - 20.00 kommer vi träffas på Humlan och har roligt tillsammans. Kom och spela Tv-spel, pingis mm, tävla och umgås på Östra Ersbodaskolans eget "UG".

Pandora är ett roligt tillfälle för våra mellanstadiebarn att få umgås på fritiden och få göra lite andra saker än vad vi normalt gör i skolan. Vi säljer godis och arrangerar roliga tävlingar med fina priser. Pengarna som Pandora får in från godisförsäljning och medlemsavgifter  återanvänds inom verksamheten genom att bekosta material, priser, ingredienser osv.

Vill ni nå oss på Onsdagskvällar går det bra att ringa 090-16 44 50.

/Jerry & Tarik

Hade du nytta av informationen?
(56 röster)
Pandora planering HT-14

V.46 – Tipsrunda

V.47 - Film-time

V.48 – Chicagoturnering med priser (bakning)

V.49 – Tävling

V.50 – Fritt

V.51 – Avslutningsfest (disco)

Sidan granskad av

Tarik Cheppih

2014-11-19 10.19

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.