Midgård

PRASO-besök: Välkommen att hälsa på oss!

Du som går i nian är välkommen att göra ett PRASO-besök hos oss på Midgårdsskolan. När du kommer på PRASO får du följa en klass under en hel dag och testa på hur det är att gå på programmet.

Om du vill göra PRASO-besök hos oss fyller du i formuläret längre ner på sidan. Be gärna din studievägledare eller vårdnadshavare om hjälp. När du anmält dig får du en bekräftelse på anmälan via e-post.

Hitta rätt:

Om du inte fått någon annan information går du till Informationen (reception i anslutning till huvudentrén), A-huset. Där möts du av en elevambassadör eller lärare från det program som du ska besöka. I Informationnen arbetar också trevlig personal som hjälper dig om du har några frågor.

Anmälan till PRASO

Det är endast möjligt att ange ett program per anmälan. Det betyder att om du t.ex. vill besöka två program måste du fylla i formuläret två gånger. Dvs. ett formulär för varje program.

Om du vill gå tillsammans med en kompis måste han eller hon också göra en anmälan. Ni skriver båda i fältet "övrig information" vem ni vill besöka programmet tillsammans med.

Antingen kommer du att kunna välja datum då du vill besöka programmet eller så blir du kontaktad av en lärare på programmet för att komma överens om en dag.

Om du inte hittar någon ledig dag som passar dig kan du ta kontakt med Carina Lilja eller Therése Swärd (se kontaktuppgifter i högerspalt) så hittar vi en tid som funkar för dig.

Klicka på det program du vill besöka:

Välkommen till oss på Midgård!

Hade du nytta av informationen?
(3 röster)

Carina Lilja
skolassistent
Midgårdsskolan
Umeå kommun
mejl

Therése Swärd
kommunikatör
Midgårdsskolan
Umeå kommun
mejl

Sidan granskad av Therése Svärd

2017-04-06

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.