Midgård

Samhällselever delar med sig av sin visdom

Efter tre år på Samhällsvetenskapsprogrammet på Midgårdsskolan är eleverna i SA3 redo att ge sig ut i världen men innan de gör det vill de dela med sig av sin visdom.

I kursen Filosofi 1 har de funderat över frågor från andra elever på skolan och under veckan får du möjlighet att ta del av vad de kommit fram till. I sin spalt "Frågor får svar" utlovar samhällstreorna svar på en mängd olika frågor som t.ex. om blondiner har roligare och om fåglar kallar fågelbad för bara bad?

Frågespalten kommer att uppdateras med någon/några nya frågor varje dag, välkommen in och kika!

Klicka här för att komma till frågespalten (Google Drive)

Hade du nytta av informationen?
(3 röster)
Mer information

Samhällsprogrammet är en bred gymnasieutbildning för dig som är intresserad av aktuella samhällsfrågor och den värld vi lever i. Det är ett högskoleförberedande program för dig som är intresserad av människor och relationer men också av kultur och media.

Läs mer om programmet här

Föregående nyhet
Midgårdsskolan
Regementsområdet

Sidan granskad av Therése Svärd

2017-05-11

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.