Midgård

Glad sommar önskar Midgårdsskolan

Under årets skolavslutning förvandlades Valhalla (aulan) till en en skolgård med basketplan och det delades ut stipendier och diplom. Dessutom bjöds det på många dans- och musikframträdanden.

Temat på årets avslutning var High school-musikal och det var eleverna i årskurs 2 på Estetiska programmet med inriktning Bild och formgivning som hade förvandlat Valhalla till en skolgård med basketplan. Under avslutningsföreställningen bjöd våra dans- och musikelever i årskurs 1 och 2 på solo-, duett- och körsång samt fantastiska dansnummer.

Under avslutningsföreställningen bjöd våra dans- och musikelever på ett stort urval av musikstycken och koreografier.

Avgångseleverna lämnar nu Midgårdsskolan för nya äventyr. Vi önskar er all lycka. Du som fortfarande har ett eller flera år kvar hos oss önskar vi varmt välkommen tillbaka i höst.

Glad sommar till er alla önskar vi på Midgårdsskolan!

Fotograf (bildspel): Elma Frick

Hade du nytta av informationen?
(6 röster)

Föregående nyhet
Midgårdsskolan
Regementsområdet

Sidan granskad av Andreas Moberg

2017-06-21

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.