Midgård

Vinnare av Slaget om Midgård 2016

En hälsning från Skol IF om Slaget om Midgård

Slaget om Midgård 2017 närmar sig med stormsteg. Det har under en lång tid varit spekulationer om turneringen skulle avgöras genom fotboll eller brännboll. Väntan är nu över och Skol IF styrelsen kan meddela att det kommer att vara fotboll som spelas under dagen. Bränbollsfantasterna där ute ska dock inte förlora hoppet då vi önskar kunna genomföra en brännbollsturnering som ett gemenskapsevent i början av kommande hösttermin.

Precis som föregående år så kommer det vara programseparata lag där spelare blandas mellan årskurserna. Utöver detta kommer elever som går Språkintroduktion att blandas in i dessa lag i ett försök att höja integrationen och stärka gemenskapen ytterligare.

Slaget om Midgård kommer att äga rum onsdag 14 juni, alltså dagen före skolavslutningen på Vildmannens konstgräsplan.

Hur anmäler ni er?

Anmälan till turneringen kommer att vara annorlunda i år, inga fler anmälningsblanketter i korridorerna. Istället har vi nu förenklat processen och ett anmälningsformulär kommer att skickas ut till alla mentorer. Dessa tar in klassens anmälningar under mentorstiden. Elever som inte deltar i något lag kommer givetvis dit och hejar. Anmälan lämnas in i informationen senast 26 maj.

Hade du nytta av informationen?
(10 röster)

Skol IF

Jonas Åström
idrottslärare
Midgårdsskolan
Umeå kommun

Midgårdsskolan
Regementsområdet

Sidan granskad av Therése Svärd

2017-05-05

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.