Inför gymnasievalet

Vill du veta mer om Midgårdsskolan och våra utbildningar?

Anmäl dig till PRASO

Kolla filmer från våra program!

På Midgård

V.17

Estetisk kommunikation: ES4

IB1 Mocks (ons, tors, fre)

Tisdag 21 april

NP åk 1: Svenska 1 del B. Lektion från 12.30.

Onsdag 22 april

Besök Arbetsförmedlingen: IB2, NA3A, NA3B

Torsdag 23 april

NP åk 1: Svenska 1 del C. Lektion från 13.30.

Besök Arbetsförmedlingen: SA3A, SA3B

Debatt på caféscenen: Tro och vetande, med Johannes Axelsson (Genesis) och Ludvig Grahn (Humanisterna). Alla är välkomna!

Roligaste sommarjobbet
Roligaste sommarjobbet ger dig möjligheten att driva ett RS-företag och förverkliga en idé som sommarjobb, själv eller tillsammans med en eller flera kompisar. Kanske kan ni starta en DJ-skola, öppna en cykelverkstad eller driva ett eget sommarcafé

Ersättningen är 2000 kr per person, grundläggande kunskaper och en personlig handledare. Sedan bestämmer ni helt själva. Gäller för dig som är född 1998. Läs mer och ansök.

Feriejobb i sommar
Dags för elever födda 1998 att söka kommunens sommarjobb. Ansökan öppnar V 11.

Arbetsförmedlingen
Under april och maj bjuds du som är tredjeårselev in till att besöka Arbetsförmedlingen i Umeå (Skolg.45, intill Sagagallerian).
Du får exempelvis veta hur du skriver in dig och vilket stöd som erbjuds om det inte ordnar sig med jobb eller studier efter studenten. Passa på nu, så slipper du köa efter avslutningen - eller riskera att få vänta på ekonomisk ersättning

Kolla ditt schema när det händer för din klass. Elevhälsan är också på plats!

Genvägar
Midgårdsskolan
Regementsområdet

Sidan ändrad
2015-04-17 10.52
av Anna Lundström

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.