Välkommen till förskolan Månskenet!

Förskolan Månskenet ligger på Pedagoggränd 3 på Ålidhem. Här går ca 50 barn i åldrarna 1-5 år. En vanlig dag blandar vi fri inne- och utelek med olika planerade aktiviteter. Vi har nära till lekplatser, skogen, idrotthall och bibliotek.

På Månskenet utgår vi från barnens behov när vi planerar verksamheten. Vi strävar efter att alla ska känna sig trygga i vår miljö, tillsammans med både kompisar och personal. På Månskenet är vi stolta och glada över att barnen kommer från många olika länder och kulturer.

Förskolan Månskenet
Pedagoggränd 3
90730 Umeå

Sidan granskad av

Malin Norberg

2015-03-19 15.35

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.