Skolrestaurang

Vi är ett tillagningskök som får våra råvaror bland annat från Grönsaks Fabriken , Norrmejerier och Servera. Vårt mål är att servera god och näringsriktig kost på ett smakfullt och trevligt sätt. Vi serverar dagligen, förutom varmrätten minst 5 sorters sallad och en bönsallad plus specialkost.

Projektet ekologisk mat

Linblomman och Linnéaskolans skolrestaurang deltar för närvarande i ett projekt med ekologisk mat i skolan. Här kan ni hitta mer information om ekologisk mat och projektet samt ladda ner protokoll från matrådet på skolan:

Information om Ekologisk matPDF

Matråd på Linblomman och Linneaskolan

På Linblomman och Linneaskolan arbetar personal och elever tillsammans för att vi ska få så bra mat som möjligt på skolan. Man träffas bland annat i Matrådet och protokollen från mötena kan ni ladda ner här:

Matrådsmöte 2011-09-21PDF

Övrig information om skolmat/matsedel

Här kan ni hitta övrig information som rör skolmat. Bland annat kan ni hitta en länk till måltidsservice med information om matsedlar, blanketter till specialkost mm:

>>>Måltidsservice i Umeå

Glöm inte att när ditt barn med specialkost är hemma för sjukdom - ring och meddela köket på morgonen. Ring även och meddela när ditt barn är tillbaka i skolan igen så att matserveringen fungerar så smidigt som möjligt.

Marianne Isaksson
Katarina Arvidsson

Restaurangföreståndare
Mona Engström

Ni kan nå oss på telefon:  090-165913

Hade du nytta av informationen?
(20 röster)

Sidan granskad av

Erik Johan Bergvall

2013-11-29 08.38

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.