Kursutbud

På Sfi i Umeå erbjuder vi individanpassat lärande och olika vägar till att nå ditt studiemål. Utifrån din ansökan föreslår vi en möjlig studieväg som passar dig.

Vi har också kurser på distans. Flera av kurserna har ett eget Lärum-klassrum (vår digitala lärplattform).

Vi har en omfattande IT-satsning på sfi-skolan. Elever på dagkurserna får låna en laptop. I alfabetiseringsgruppen används surfplattor, som också finns tillgängliga för övriga kurser vid behov.

Hade du nytta av informationen?
(44 röster)

Sidan granskad av Conny Forsström

2018-05-08

Komvux är Umeå kommuns egen vuxenutbildning. Vi har behöriga och närvarande lärare. Vår målsättning är att på ett flexibelt sätt erbjuda behörighetsgivande och kompetenshöjande utbildning för vuxna. Vi hjälper dig att utvecklas efter din förmåga.