Välkomna till Hedlundaskolan, Världens skola!

Hedlundaskolan rockar sockorna!

Idag har många av klasserna på Hedlundaskolan varit med och rockat sockorna. Det är ett initiativ startat av en 10-årig flicka för att hylla sin storasyster med Downs syndrom, men också för att hylla olikheter. Vi har tagit på oss två olika strumpor för att visa vårt stöd. Eventet har fått stor spridning i landet och nått hela vägen till regeringen som är med på tåget. På Hedlundaskolan gillar vi olika. Självklart är vi med!

I fokus

Länkbild till blogg Hedlunda
Hedlundaskolan är en av Världsnaturfondens modellskolor för hållbar utveckling. Vi arbetar för en utveckling som är både ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbar.
Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.