Välkomna till Hedlundaskolan, Världens skola!

Hedlundaskolan i Hanoi

Projektet med Hanoi och partnerskolan Dich Vong B är inne på sitt andra år. I september besökte vår partnerskola Hedlundaskolan. Nu är det vår tur att besöka dem i Hanoi. Läs mer om vårt projekt genom länken ESD (Education for sustainable development). Följ oss varje dag på bloggen, rektors blogg.​

I fokus
Länkbild till blogg Hedlunda
Hedlundaskolan är en av Världsnaturfondens modellskolor för hållbar utveckling. Vi arbetar för en utveckling som är både ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbar.
Hedlundaskolan
Lilla gatan 1

Sidan granskad av

Marie Karling

2014-02-26 12.05

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.