Välkomna till Hedlundaskolan, Världens skola!

Hedlundaskolan i Hanoi

Projektet med Hanoi och partnerskolan Dich Vong B är fortsätter. I september får vi besök av vår partnerskola. Läs mer om vårt projekt genom länken ESD (Education for sustainable development). Följ oss varje dag på bloggen, rektors blogg.​

Vi önskar ett riktigt bra sommarlov!

Hedlundaskolan önskar alla elever och föräldrar en riktig bra sommar. Skolan startar igen den 19 augusti klockan 08.15. Eleverna träffas i respektive klassrum.

I fokus
Länkbild till blogg Hedlunda
Hedlundaskolan är en av Världsnaturfondens modellskolor för hållbar utveckling. Vi arbetar för en utveckling som är både ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbar.
Hedlundaskolan
Lilla gatan 1

Sidan granskad av

Marie Karling

2014-06-10 21.19

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.