Skolstart årskurs 1

Vad kul att du valt att gå gymnasiet på Forslundagymnasiet!

Upprop sker måndag 21 augusti 2017 klockan 10 i matsalen.

Buss 78 går från hållplats A (Rådhusesplanaden) klockan 09.30. Första dagen går det buss från Forslunda klockan 14.00.

Läs mer om busstiderna här.

Blanketter för dig som ska börja i årskurs 1

Här finns de blanketter som du behöver fylla i inför skolstart måndag 21 augusti. Blanketterna lämnas till mentor vid skolstart.

Har du inte möjlighet att skriva ut dem kan du skicka ett mejl till forslundagymnasiet@umea.se så får du blanketterna hemskickat i början av augusti. Ange namn och fullständig adress.

Blanketter

Närmast anhörigPDF

Lämnas till mentor vid skolstart

BiblioteksavtalPDF

Lämnas till mentor vid skolstart

Ansökan om busskort

Ansök på webben i god tid

Ansökan om boende på elevhemmetPDF

Skickas till Forslunda senast 7/8

Hade du nytta av informationen?
(11 röster)
Lånedator och samtycke publicering

Under dina tre år på gymnasiet får du låna en laptop. Villkor för lånet kan du läsa på denna blankett.

Samtycke publicering
I samband med skolstarten vill vi att du godkänner alternativt inte godkänner att skolan får publicera bilder på internet.

Skriv ut blanketten, skriv under (även målsman) och lämna vi skolstart.

Avtalet för utskriftPDF

Sidan granskad av Siv Andersson

2017-08-11

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.