Demobild

Studenten på Forslunda

Inte ett öga torrt. Det är lite känslosamt när det är skolavslutning, och speciellt att tacka av de som tar studenten och inte kommer tillbaka til skolan i höst.

Med fin sång och musik avslutades läsåret. Flera stipendier delades ut till elever som utmärkt sig på olika sätt. Rektorn höll tal till avgångseleverna, ”mattanten” Anna delade ut små minnen till elever som förgyllt arbetet i kök och matsal och en av lärarna på Språkintroduktion läste en dikt till eleverna som nu flyttar från Forslundagymnasiet.

Vi önskar alla en fin och skön sommar och hoppas att du får ett perfekt sommarlov!

Välkomnar tillbaka alla elever som börjar i årskurs 2 och 3 i höst.

Fler bilder hittar du på Facebook.

Hade du nytta av informationen?
(2 röster)
Demobild

Forslundagymnasiet
Forslunda 1
905 91 UMEÅ
Tel 090-16 41 60
Fax 090-77 26 94
E-post:
forslundagymnasiet
@umea.se

Sidan granskad av Andreas Moberg

2017-06-27

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.