Demobild

Glädjeskutt på Forslunda!

Visst blev det en glädjens dag i lördags?! Många besökte vårens första betessläpp i strålande vårväder.

Över förväntan, säger ansvarig driftledare Stig Rönnlund, när vi pratar om att över tusen personer besökte Forslunda.

Glädjeskuttande kossor vädrade in vårluften, men de kanske blev något besvikna att gräset inte var grönare. Men publiken fick se många glada kossor. De fick även träffas kalvar och kvigor, samt alla fina får och lamm. Norrmejerier bjöd på dryck och bulle och kön till hamburgerförsäljningen var lång.

- Det luktar stink, sa en liten besökare som besökte ladugården. Alla hade i alla fall trevligt!

Nedan: Många barn lockades till se söta lammen.

Hade du nytta av informationen?
(1 röster)
Demobild

Stig Rönnlund
Driftledare

Västerbottens Kuriren
Allt från kosläppet på Forslunda
(170522)

Västerbottens Folkblad
Glädjehopp - bild
(170522)

Forslundagymnasiet
Forslunda 1
905 91 UMEÅ
Tel 090-16 41 60
Fax 090-77 26 94
E-post:
forslundagymnasiet
@umea.se

Sidan granskad av Siv Andersson

2017-05-22

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.