Demobild

Gårdsbutikens dag på Nolia

Möt Forslunda Gårdsbutik fredag 11 augusti på Nolias skördemarknad. Det är femton gårdsbutiker som säljer sina lokalproducerade varor under dagen.

Forslunda säljer gårdens produkter som sallad, tomater, gurka, paprika, kål, morötter och broccoli. Det finns även gårdens trädgårdsväxter samt smoothies som är tillverkade av gårdens bär och grönsaker.

Pannkakskalas

Forslundagymnasiet bjuder på pannkakskalas under Nolia. Här får barnen göra sin egen pannkaka.

Välkommen till pannkakskalet på Stora Nolias Köksscen i hall 8 fredag 11 augusti kl. 11.30 och 14.30.

Hade du nytta av informationen?
(1 röster)

Inger Bäckström
Verksamhetsutvecklare

Mer information

Gårdsbutiken finns från och med onsdag 9 augusti åter på sin vanliga plats vid växthusen. Öppet kl 10-16 måndag-fredag till och med 18 augusti.

Därefter är Gårdsbutiken öppen onsdagar och torsdagar klockan 17-19 samt fredagar klockan 11.30-16.00.

Välkommen!

Gårdsbutiken på Instagram

Har du ett instagramkonto? Ja, då kan du följa Forslunda Gårdsbutik som "tjuvstartat" under sommaren med att publicera bilder från sommarverksamheten. Sök på forslunda_gardsbutik.

Forslundagymnasiet
Forslunda 1
905 91 UMEÅ
Tel 090-16 41 60
Fax 090-77 26 94
E-post:
forslundagymnasiet
@umea.se

Sidan granskad av Siv Andersson

2017-08-11

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.