Demobild

Fira midsommar med oss på Forslunda

Efter förra årets succé blir det midsommarfirande på Forslunda i år igen. Du, din familj och dina vänner är välkomna fredag 23 juni klockan 10–15. Det blir bindning av blomsterkransar, dans kring stången, uppträdande, många aktiviteter för barn och förstås hamburgare och fikaservering.

• 11.00 gör barnens sin egen blomsterkrans.
  • 11.30 Björkstalaget dansar och uppträder.
  • 11.50 Dans runt midsommarstången.
  • Gårdsbutik, Sommarcafé och barnaktiviteter som linbana och ponnyridning.
  • Gårdsbutik: Blommor, tomater och kött från egen gård.
  • Sommarcafé: Hamburgare, grillkorv, fika.
  • Barnaktiviteter: Lilla Forslunda, linbana, traktorkörkort för barn, ponnyridning, häst och vagn, traktor och vagn, besök kalvar, lamm och smågrisar. Barnaktiviteterna är utan kostnad.

Gratis parkering.

Välkommen!

Hade du nytta av informationen?
(4 röster)
Demobild

Inger Bäckström
Mobil 070-559 63 52

Forslundagymnasiet
Forslunda 1
905 91 UMEÅ
Tel 090-16 41 60
Fax 090-77 26 94
E-post:
forslundagymnasiet
@umea.se

Sidan granskad av Siv Andersson

2017-06-21

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.