Klass 1

Hej!

Det är vi som är Åstugan. Vi går i ettan och är 29 underbara elever.      Vi är indelade i två grupper, röd och grön, men också i tredjedelsgrupperna A, B och C. Vi har roligt i skolan.

Vi arbetar med matematik på olika sätt. Vår matematikbok heter Favoritmatematik och den gillar vi.

När vi har svenska läser vi ”Den magiska kulan” om Asta, Bea och Cesar. De har en klubb som heter ABC-klubben. Vi sjunger också bokstavssånger, skriver böcker om olika bokstäver och skriver på datorn.

På NO:n och SO:n arbetar vi med familjen, hemmet och olika yrken. Vi har musik med Johan och då sjunger vi jätteroliga sånger. Vi lär oss engelska också. Det är många nya ord som vi ska lära oss.

En favorit för oss är bokbussen. Vi älskar att låna böcker!

-Fadderläsning är härligt..

-& väldigt roligt också..

Hade du nytta av informationen?
(64 röster)

Sidan granskad av

Marie Salomonsson

2014-12-18 10.48

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.