PRASO- Välkommen att besöka oss!

Som niondeklassare kan du komma på PRASO-besök på Dragonskolan. Du får under en hel dag, tillsammans med en personlig ambassadör, följa en klass och se hur det är att gå på programmet.

Om du vill göra PRASO-besök hos oss fyller du i formuläret längre ner på sidan. Be gärna din studievägledare eller vårdnadshavare om hjälp. När du anmält dig får du antingen ett mejl där det står vilken dag du är välkommen eller så tar vi kontakt med dig via mejl eller telefon innan ditt inplanerade besök.

Hitta rätt

Om du inte fått någon annan information träffar du din kontaktperson kl. 08.15 vid Servicecenter, en grön informationsdisk i mitten av den stora gången mellan entré Öst och Väst, precis där Mitten börjar. Där finns trevlig personal som hjälper dig.

Anmälan till PRASO är nu stängd och öppnar igen nästa läsår. Mer information kommer att publiceras på vår hemsida under hösten. Håll koll här på vår hemsida!

Hade du nytta av informationen?
(8 röster)

Marie Nygren
kommunikatör
mejl

Sidan granskad av Marie Nygren

2017-05-04

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.