Utbildningar

På Dragonskolan hittar du ett brett utbud av program och inriktningar. Vi har faktiskt nästan allt och du har alltid möjlighet att läsa in högskolebehörighet inom alla våra utbildningsprogram. Varje dag är vi så många som tillsammans arbetar för att utbilda framtidens snickare, naturvetare, barnskötare, elitidrottare, elektriker, frisörer med mera. Alla behövs. Alla får plats.

För frågor kring en viss utbildning kontakta programansvarig studie- och yrkesväglederare eller rektor.

Hade du nytta av informationen?
(115 röster)

Sidan granskad av

Stina Andersson

2014-08-19 14.17

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.