Biblioteket

Dragonskolans bibliotek är en pedagogisk resurs, integrerad i skolans verksamhet.

Vår målsättning är att stärka elevernas informationskompetens och läsintresse. Vi vill också på bästa sätt hjälpa eleverna att nå kunskapsmålen. Biblioteket är beläget i Mitten i skolan.

Digitala resurser

Skolans elever och personal har tillgång till bibliotekets digitala resurser via rummet "Biblioteket Dragon" i lärplattformen Lärum.

Frågor och förslag

Skicka gärna frågor och lämna förslag till Dragonskolans bibliotek. V.v. fyll i fälten nedan. Vi svarar så fort vi kan.

Hade du nytta av informationen?
(97 röster)

Biblioteket ligger i Mitten

Tel 090-16 24 50
mejl

måndag-torsdag 8-16
fredag 8-15

Bibliotekets digitala resurser

Logga in i Lärum för att komma till bibliotekets digitala resurser i rummet "Biblioteket Dragon"

Dragonskolan
Dragongatan 1
903 22 UMEÅ
dragonskolan@umea.se

Sidan granskad av Marie Nygren

2017-03-03

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.