Demobild

Två silvermedaljörer på SM i Ung Företagsamhet!

Dragonskolan tog hem två silvermedaljer när SM i Ung Företagsamhet gick av stapeln i Stockholm förra veckan. Prata Jämställdhet tog silver i Årets hållbara företag och Simon Andersson tog silver i kategorin Årets säljare.

Dessutom var Tilda Tullnér, Prata Jämställdhet nominerad/Västerbottens representant i Årets unga ledare.

Alla företag som var på plats skötte sig också klockrent med proffsiga presentationer, bra säljarbete i fina montrar där de lyckades fånga in såväl prins Daniel som Anna Kinberg Batra för att berätta om sin verksamhet.

Fantastiska prestationer! Jätteroligt! Stort grattis!

Hade du nytta av informationen?
(5 röster)
Demobild

Pernilla Öhrn
Lärare i Företagsekonomi, Juridik och Entreprenörskap
mejl

Dragonskolan
Dragongatan 1
903 22 UMEÅ
dragonskolan@umea.se

Sidan granskad av Marie Nygren

2017-05-15

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.