Skolavslutning 15 juni 2017

Årets skolavslutning närmar sig med stormsteg. Här hittar du information som rör avslutningen på Dragonskolan.

Torsdag 15 juni hålls som tidigare år en gemensam skolavslutning för alla våra elever.

OBS! Skolans regler om förbud mot att förtära och medföra alkohol och droger i skolan ska följas. Alkohol kommer att beslagtas.

Åk 1-2

Elever år 1 och 2 bestämmer tillsammans med mentor om plats för samling inför avslutningen. Skolan kommer att vara stängd.

09.15-10.20 Avslutning i ishallen Nolia

Insläpp kl 09:15, programmet börjar kl 09:30.

Åk 3-4

Bästa alternativet - drogfri fest för avgångselever
(för de avgångselever som vill)

09.00-10.00

Klasserna träffas i klassrum och tar farväl av varandra och sina mentorer samt äter frukost

OBS! Ingång Entré norr

10.05-10.20

Avslutning i ishallen Nolia

10.20-10.50

Samling i klassrummet, betygsutdelning

Utspring på skolans södra sida mot Dragongatan

ca 11.30

Riksgymnasiet för rörelsehindrade

Utgång C5

Individuella program

Föräldrar, syskon, släkt och vänner är varmt välkomna att ta emot sina ungdomar på skolgården efter vår avslutningsceremoni och betygsutdelning.

Lämna gärna bilen hemma denna dag. Gå, cykla eller ta bussen istället. Om ni måste ta bilen tänk på att ta det försiktigt då det är många människor i rörelse runt skolan.

Ni kan antingen parkera på Noliaområdet eller i Dragonskolans garage. Dragongatan är reserverad för studentflaken så parkering där är inte möjlig.

Studentfotografering

Alla avgångsklasser erbjuds möjlighet att fotografera sig tillsammans med sina klasskamrater under förmiddagen 14 juni kl 08.00-11.30 enligt schema.

Fotoschema

Hade du nytta av informationen?
(5 röster)
Mer information till avgångseleverna

Brev till föräldrar till elev som tar studentenPDF (skickas till elevers hemadress per post)

Ons 14 juni - Foto & Mingel

08.00-11.30 Fotografering för avgångsklasserna på Nolia enligt schema

12.00-14.00
Mingel i Mitten för avgångseleverna med hamburgare, diplomutdelning och underhållning.

Tips! Ta med studentmössan och låt dina kompisarna skriva i den redan dagen före studenten.

Tor 15 juni - Studentavslutning

Lokaler för åk3

klicka för förstoring

Obs! Tänk på att slutbetyget bör betraktas som en värdehandling och kan vara svårt att ersätta.

Om studentflak

Färdväg 2017: Järnvägsallén - ÖK - Storgatan - V. Strandgatan och avsläpp vid Rådhusparken

Läs mer om studentflak på Polisens webbplats

Klicka för att zooma.

Studentsången

Ett tips till er avgångselever är att träna på studentsången. Texten hittar ni här

Dragonskolan
Dragongatan 1
903 22 UMEÅ
dragonskolan@umea.se

Sidan granskad av Marie Nygren

2017-05-29

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.