Glad sommar önskar Dragonskolan!

Torsdag 15 juni var det dags för årets skolavslutning. Årskurs 1 & 2 höll traditionsenligt till i ishallen på Nolia där både lärarbandet och några extra modiga elever stod för underhållningen, Komatsu Forest delade ut stipendier osv.

Avgångseleverna träffades i klassrum för att äta frukost tillsammans, ta avsked av varandra, sin klass och sina mentorer, de anslöt en stund till avslutningen i ishallen innan de fick sina avgångsbetyg och sprang sedan ut på skolgården prick klockan 11. Där togs de emot av familj, släkt och vänner innan de, för sista gången som Dragonskoleelever, lämnade skolan i studentflak.

Vi önskar er studenter all lycka i framtiden vad ni än hittar på. Du som fortfarande har ett eller flera år kvar hos oss önskar vi varmt välkommen tillbaka till oss i höst.

Glad sommar till er alla!

Hade du nytta av informationen?
(3 röster)

Fler bilder från skolavslutningen hittar ni här

Dragonskolan
Dragongatan 1
903 22 UMEÅ
dragonskolan@umea.se

Sidan granskad av Marie Nygren

2017-06-20

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.