Demobild

Ekonomiprogrammets åk1-elever imponerar!

Hatten av för Ekonomiprogrammets åk 1:or som lyckades placera hela 14 lag bland TOPP 100 i Webbstjärnan 2017. Av totalt 1780 elever fanns alltså 67 Dragonelever i topp.

Det tyder på bredd, djup och kreativitet. Stort grattis och bra kämpat alla! Stort grattis också till alla ekonomicoacher på skolan!

Hade du nytta av informationen?
(4 röster)
Demobild

Ingela Nordahl
lärare Dragonskolan
mejl

Mer information

Webbstjärnan är en möjlighet för lärare och elever som finns i den svenska skolan att lära sig mer om internet och utveckla sin digitala kompetens.

Läs mer på Webbstjärnans webbplats

Dragonskolan
Dragongatan 1
903 22 UMEÅ
dragonskolan@umea.se

Sidan granskad av Marie Nygren

2017-05-11

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.