Årets Komatsu Forest stipendiater

I samband med skolavslutningen delade Komatsu Forest stiftelsen traditionsenligt ut årets resestipendier till elever vid Dragonskolans Teknikcenter. Årets stipendiater Johanna Thorstensson och Oskar Tjernström, båda elever på Teknikprogrammet och Lucas Larsson, elev på El- och Energiprogrammets inriktning Automation, kommer under  höstterminen 2017 att få göra en studieresa till Japan för att besöka Komatsu City och ta del av den japanska kulturen.

Martin Ärlestig, fabrikschef för Komatsu Forest i Umeå och ordförande i stiftelsen, fanns tillsammans med Michael Lundstedt på plats för att tillkännage årets stipendiater.

De nominerade eleverna har under sin skoltid utmärkt sig på ett positivt sätt och är goda ambassadörer för sitt program.

Hade du nytta av informationen?
(1 röster)

Cathrin Backman Löfgren
Dragonskolans Teknikcenter
mejl

Dragonskolan
Dragongatan 1
903 22 UMEÅ
dragonskolan@umea.se

Sidan granskad av Marie Nygren

2017-06-19

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.