.

På gång

Kontaktuppgifter till kommunen under sommaren (1 juli - 6 augusti).

Blivande elever får sina antagningsbesked med posten

V. 34

Måndag 21 augusti
Upprop för åk 1
09.00 El- och energiprogrammet, Ekonomiprogrammet, Industritekniska programmet, Lärlingsutbildningen, Teknikprogrammet
10.00 Bygg- och anläggningsprogrammet. Samhällsvetenskaps-programmet, VVS- och fastighetsprogrammet
11.00 Barn- och fritidsprogrammet, Dragonskolans Elitidrottsprogram (EK, NA, SA), Hantverksprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, RH-gymnasiet och Språkintroduktion
Porträttfotografering till skolkortet görs under dagen.

Onsdag 23 augusti
08.20 Upprop för åk 2-4
(se lokalschema, ej klart ännu)
Undervisning enl. schema

Läsårstider

Frågor om antagning

Vänligen kontakta gymnasieantagningen om du har frågor kring antagning

Salong Victoria

Hantverksprogrammets båda inriktningar Frisör och Stylist, makeup och spa driver tillsammans Salong Victoria vid Entré Väst (mot Nolia). Här kan du boka tid hos våra elever för klippning, färgning, massage, manikyr etc.

Boka genom att klicka på bilden nedan eller ring 090-16 25 25.

Välkommen!
                                                     .

Läs mer om Erasmus+ programmet
Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.