.

Frågor om antagning

Vänligen kontakta gymnasieantagningen om du har frågor kring antagning

Obs! Obs! Obs!

Det är många som ringer oss just nu angående klassplaceringar för åk 1. Vi förstår att du gärna vill veta vilken klass du ska gå i, men arbetet pågår fortfarande för fullt och vi kan inte lämna ut några uppgifter förrän på uppropsdagen dvs måndag 21/8.

På gång

V. 34

Måndag 21 augusti
Upprop för åk 1 i aulan
09.00 El- och energiprogrammet, Ekonomiprogrammet, Industritekniska programmet, Lärlingsutbildningen, Teknikprogrammet
10.00 Bygg- och anläggningsprogrammet. Samhällsvetenskaps-programmet, VVS- och fastighetsprogrammet
11.00 Barn- och fritidsprogrammet, Dragonskolans Elitidrottsprogram (EK, NA, SA), Hantverksprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, RH-gymnasiet.

Elever som är nya på Språkintroduktion:
Upprop i C550 kl. 09.00 (guide finns i Servicecenter fr o m kl. 08.30).

Obs! Om du kommit in på Dragonskolans Elitidrottsgymnasium har du upprop kl. 11.00 oavsett vilken program du ska gå.

Porträttfotografering till skolkortet görs under dagen.

Onsdag 23 augusti
08.20 Upprop för åk 2-4
(lokalschema ej klart ännu)
Undervisning enl. schema

Elever som tidigare gått på Språkintroduktion:
Kl. 09.00, enligt schema.

Läsårstider

Salong Victoria

Hantverksprogrammets båda inriktningar Frisör och Stylist, makeup och spa driver tillsammans Salong Victoria vid Entré Väst (mot Nolia). Här kan du boka tid hos våra elever för klippning, färgning, massage, manikyr etc.

Boka genom att klicka på bilden nedan eller ring 090-16 25 25.

Välkommen!
                                                     .

Läs mer om Erasmus+ programmet
Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.