Välkommen till Backens skola

Årets "Skolans dag" var fantastisk i det fina vädret. Det var full fart på brännbollen på Musköten och roliga stationer på skolgården. Otroligt duktiga sexor tog hand om de små på ett mycket bra sätt! En lyckad dag!

Veronica och Johanna i köket bjöd alla på skolan på bullar och saft på uppropsdagen i augusti! Vilken fest!

Smakprov från musikklassernas Jubileumskonsert i juni

I mitten av maj bjöd musikklasseleverna in föräldrar, släkt och vänner till musikcafé. Så här lät det då:

Musikklasserna övar för fullt inför Jubileumskonserten 7/6. Här tillsammans med kompositören och tidigare musikklasseleven Rosalie Grankull.

Backens skola
Backenvägen 107-109

Sidan granskad av

Gabrielle Hultdin

2014-09-18 09.59

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.