Ålidhemsskolan F-9

Vecka Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag
22 26 27 28 29 30
    Lov - Lärarna har studiedag men fritids har öppet. Kristi Himmelsfärdsdag Lovdag
23 2 3 4 5 6
    Elevens Val utgår - Åk 9 återlämnar sina datorer Klassens dag Lov - nationaldagen
24 9 10 11 12 13
Friluftsdag - Brännboll Städdag AvslutningPDF SOMMAR LOV

Invigning av Kulturprojektet 2014 - Ålidhemsskolan

Under vårterminen har åk 9 eleverna på Ålidhemsskolan genom sponsring av (XL-Bygg, Happy Homes och Sävar Snickeri) haft möjligheten att göra sina egna bidrag för kulturhuvudstaden. Resultatet blev en presentation av Björkarnas stad och dess årstider i form av konstintallationer. Dessa finns att beskådas på övervåningen ovanför biblioteket välkommen!

Aktuellt schema för åk 1-9 hittar du via länken här till höger under Verktyg och tjänster. Länken Schema, välj sedan klass och vecka i överkant av bilden.

Där ligger även de allra flesta schemabrytande arrangemang, t ex teater-föreställningar​ och Nationella prov.

Studiehjälp för elever åk6-9 varje tisdag kl 14.00-16.00 i sal 2101!!

I fokus

Information om ogiltig frånvaroPDF

Ålidhemsskolan
Lärarstråket 1

Sidan granskad av

Lars Magnus Borg

2014-06-05 15.24

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.