Ålidhemsskolan F-9

Öppet hus 19 Oktober kl. 12-16

Ålidhems kultur- och resurscentrum

Program för dagen se bilaga.PDF

Höstterminens schema hittar du under länken Schema i rutan Verktyg och tjänster till höger. Välj klass uppe till vänster, och vecka uppe till höger!

Observera att det kan bli ändringar under de första veckorna, och det schema som länken visar till kan komma att ändras varje dag.

Även schemabrytande aktiviteter kommer att läggas in så elever och föräldrar kan se vad som är på gång.

LÄXLÄSNING / STUDIEHJÄLP:

Varje tisdag kl 14.30-16.00 i sal 2101! Där finns lärare som hjälper dig, oavsedd vilket eller vilka ämnen det gäller - och sen bjuder vi på lite fika också. TA CHANSEN!

Vecka Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag

41

Elevrådet, slevskyddsombud och Skol-IF har möte 13:05

42

Eleverna slutar ca 12:50 skolskjutsar går 13,00     Elever lov, personal studiedag

43

44

Höst - L O V
I fokus

Information om ogiltig frånvaroPDF

Ålidhemsskolan
Lärarstråket 1

Sidan granskad av

Lars Magnus Borg

2014-10-17 08.26

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.