Ålidhemsskolan F-9

VÄLKOMMEN TILL DET NYA LÄSÅRET!

Schemat för höstterminen för åk6-9 liggger nu under länken Schema i rutan Verktyg och tjänster till höger. Välj klass uppe till vänster, och vecka uppe till höger!

Observera att det kan bli ändringar under de första veckorna, och det schema som länken visar till kan komma att ändras varje dag.

Även schemabrytande aktiviteter kommer att läggas in så elever och föräldrar kan se vad som är på gång.

Schemat för höstterminen för åk1-5 är inte klart än, men kommer också att finnas under samma länk så snart det är klart.

Vecka Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag

Lyckebo 6B Lyckebo 6A

I fokus

För åk6 ang Lyckebo.

6:A infoPDF

6:B infoPDF

Information om ogiltig frånvaroPDF

Ålidhemsskolan
Lärarstråket 1

Sidan granskad av

Lars Magnus Borg

2014-08-27 12.35

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.