Här är alla Umeås skolor, förskolor

och familjedaghem samlade

​Enheterna finns sorterade utifrån skoltyp i vänsterspalten. Där kan du klicka dig vidare till den enhet/skola du letar efter. I vänsterspalten hittar du även kommunens fristående skolor och enskilda förskolor/familjedaghem (om de har egen webbplats). Du kan också använda den klickbara kartan nedan för att hitta en enhet/skola i det område som du är intresserad av.

Mer information: www.umea.se/skola

​De kommunala enheterna hittar du i den geografiska indelningen i rullmenyn eller i menyn nedanför. Där finns även Umeås fristående skolor och enskilda förskolor/familjedaghem länkade (om de har egen webbplats).

Kommunala enheter

Sidan granskad av System

2015-08-13 10.17

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.